zaterdag 28 juni 2008

Nog 56 werkdagen

Hoe bedoél je dagen aftellen? Nog 56 werkdagen, nog 89 weekdagen, nog 125 inclusief weekenden. En tel je dan tot het moment dat we vliegen of de laatste werkdag? Op alle mogelijke manieren probeer ik het getal tot aan 31 oktober zo klein mogelijk te maken. Maar sneller gaat het echt niet. Tegelijkertijd zie ik het 'things-to-do' lijstje ook nog niet echt kleiner worden.

Waarom moeten we zo veel in Nederland regelen, terwijl we strakkies a los pleitos zijn? Ziektekostenverzekering, uitschrijven bij de gemeente of juist niet omdat de Belastingdienst ons nog moet vinden vanwege verhuur van ons huis. En een pensioengat? Is dat erg? Of nemen we dat voor lief? En wat als we onze nekjes breken? WAO of wordt het dan oawwww? Ik ren maar weer naar de bibliotheek en duik in veel leukere materie; de reisgidsen van Guatemala en Belize.

1 opmerking:

Anoniem zei

56 werkdagen ????

Dat is helemaal niks, en die zijn zo voorbij! Woaw, ik ben wel heel erg jaloers op jullie hoor!!! Zet je nog 1 ding extra op je to-do lijstje? Jullie moeten namelijk nog wel even bij ons komen eten voor die tijd hoor!

Groetjes, Olaf