maandag 27 oktober 2008

Afscheidsfeestje geslaagd!

We hadden voor onszelf een beetje zitten tellen. We dachten dat er tussen de 35 en 40 mensen zouden komen, maar ruim 6o lieve vrienden en familieleden kwamen zondagmiddag (door de zeikregen) naar Café de Bieb. We waren er helemaal beduusd van! Wat een geweldig mooi afscheid hebben jullie ons gegeven. Zo veel lieve woorden, kussen, kadootjes, snoepgoed, knuffels. En wat hebben we veel geluk en bescherming mee gekregen in de vorm van boeddha's, gelukspoppetjes, engeltjes, reizigersmuntjes en andere talismannen/vrouwen. En, heel belangrijk, het werd ook nog eens supergezellig met lekkere drankjes en hapjes. Top!

Uiteraard hield ik het niet droog bij het gedag zeggen van mijn vriendinnetjes en vriendjes. Tis 'maar een jaar', maar toch, ik had het even moeilijk.....Gelukkig hebben we de avond ouderwets ranzig afgesloten in de shoarmatent en landde ik weer snel op aarde. Jongens en meisjes, heel tof dat jullie er bij waren en we verheugen ons nu al op ons terugkomfeestje ;-)

Inmiddels kamperen wij in ons eigen huis (slapen op een luchtbed en met tuinstoelen in de woonkamer). Alles is in de opslag opgeborgen of bij familie ondergebracht. We zijn, op onze rugzak na, nu zonder bezittingen.Wat een heerlijk gevoel!

Ik heb net nog even gekeken naar het weer in Mexico en dat is heel wat beter dan het autoruit-krabben-weer hier. Hoogste tijd om te gaan.....We spreken jullie weer als we in Mexico zijn.

Hasta luego amigos

2 opmerkingen:

wilma schuitemaker zei

Hai Mascha (en Edwin natuurlijk)
Jullie vertrekken nu zo'n beetje heb ik begrepen. Ik wens jullie vooral enorm veel geluk en genieten. Ben en blijf benieuwd naar de verhalen!

Lieve groet vanuit Woerden,

Wilma

Anoniem zei

Vond het ook heel gezellig, al was t ook beetje verdrietig om jullie voorlopig voor laatste keer te zien. Maar nu begint jullie lang verwachte avontuur, ik hoop dat t helemaal wordt wat jullie er van verwachten en dat jullie volop zullen genieten!! Denk af en toe aan ons sloebertjes die in dit grauwe landje doorploeteren ;-)

Tot gauw lieverds, en dikke kus

Saskia