donderdag 20 november 2008

Dia de révolucion - 20 noviembre

Dag 21 - donderdag 20 november

Wat is er leuker dan overal in Mexico herinnerd te worden aan je geboortedatum. Veel straatnamen krijgen de data van belangrijke dagen als naam. Tja, de Mexicanen zijn hun tijd ver vooruit en zagen mijn geboorte dus al als een belangrijke dag... of was er toch iets anders aan de hand. Het was vandaag in ieder geval een dag met veel, heel veel lieve mailtjes, krabbels en zelfs enkele sms-jes om me te feliciteren met mijn verjaardag. Ook mijn moeder weer even gesproken en dat is op zo'n reis als dit al een prachtig kado op zich. Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die eraan gedacht hebben me te feliciteren, ik wil zelf nog wel eens minder attent zijn.

Maar 's ochtends werd ik ook nog verrast door de familie Sánchez, met bloemen, slingers, een heerlijke taart en een liedje gezongen door Gael, super schattig. Het was tegelijkertijd ook een moment van afscheid, want we zouden ook weer vertrekken naar San Cristobal.

Vandaag hebben we verder niet zo heel veel gedaan. Uiteraard zijn we 's avonds lekker uit eten geweest, what else is new ;-). Maar dit keer hebben we nog wel een lekker afzakkertje gehaald: Mascha een echte Chardonnay en ik een heerlijke Jan de Wandelaar*, met ijs, zonder spuitwater! Daarna lekker plat, want na weer zo'n zware dag waren we wel toe aan rust.

Hasta Luego!

* Johnie Walker voor die mensen die niet verder dan het O.L.O. zijn gekomen

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hi Edwin en Mascha, wat een toffe verhalen en mooie platen van jullie avontuur erg leuk

Grtz
Marc

Anoniem zei

Hoi Ed en Mas,

Geweldige foto's,en weer een hoop te lezen over jullie!
Fijn dat je jouw verjaardag op zo'n leuke wijze kon vieren Ed!

De Sint is weer in het land,het sneeuwt,tis koud en guur!
Ik kijk nu vanaf mijn nieuwe laptop naar buiten en het is wit,zo'n enorm contrast,vergeleken met die van jullie.Zowieso alles,zo'n andere wereld!Nauwelijks te bevatten.

Morgen is mijn 3 wekelijkse vakantiepret voorbij,ik heb ervan genoten,en wil binnenkort weer lekker vrij nemen.

Fijn dat jullie het zo goed maken,daar! Ik mis jullie!!
Heel veel plezier,en kijk uit naar meer leuke blogjes en foto's!

Groetjes Ruben