zondag 5 april 2009

Onze foto´s

Niet iedereen weet hoe je op onze sites onze prachtige foto's kunt bekijken :-) Daarom even wat tekst en uitleg. De foto's staan op http://www.flickr.com/, waar wij een eigen account hebben; ikhebhetwelgezien.nl. Vanaf ons blog (deze site dus) kun je rechtstreeks naar die foto's toe. Kijk maar rechts op de pagina. Daar staat 'fotootjes kijken? kijk op ons flickrding'. Eén voor één komen daar de foto's in een soort dia voorbij en als je er op klikt dan kom je direct op onze fotosite. De foto´s die je te zien krijgt is trouwens maar een beperkte selectie van alle foto´s die we hebben gemaakt, denk 25-30%!

De foto's staan in mapjes, per werelddeel en dan verder verdeeld in land en per plek die we hebben bezocht. Zo bestaat er dus Zuid Amerika -> Argentinie-> El Calafate. Zie bijvoorbeeld http://www.flickr.com/photos/ikhebhetwelgezien/sets/

Je keist dan een plek in dit geval El Calafate: http://www.flickr.com/photos/ikhebhetwelgezien/sets/72157615844760101/ en als je de foto's in een diashow wilt zien dan klik je op SLIDESHOW en dan krijg je dit: http://www.flickr.com/photos/ikhebhetwelgezien/sets/72157615844760101/show/

Tot slot nog even uitleg over reageren op ons blog via het gastenboek. Heb je geen Google of blogger identiteit? Kies dan gewoon voor de optie Anoniem. Schrijf dan wel je naam in het bericht anders moeten wij zo gissen. Wij vinden het overigens heeeel leuk om reacties te krijgen en te horen hoe het met jullie, lieve lezertjes, gaat. Dus reageren maar!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag regelaar....

snap hoe t werkt, spiek tussendoor wel even maar wij hebben geen vakantie en zijn drukkkkk, drukkkk drukkkk. Wel erg leuk te lezen hoor! en wat dans je lief Mas op je blote voeten ;-)

Kusmj

Claudia zei

Hey Hallo,

Jeetje wat een hoop foto's !!
Op de foto's is goed te zien dat het goed met jullie gaat.
Hier gaat het ook goed !!

Mascha waar zijn je nieuwe slippers, want zo te zien dans je op blote voeten !!??

Dikke kus vanuit het natte nederland.

Liefs Claudia

arie en joke zei

Dag kindertjes,
Hier zijn we weer. Wij wisten wél hoe het moest met die foto's, maar op de camping waren we waren, was de internetverbinding zo traag, dat het niet lukte. We zijn nu, bij Rien en Joke ALLE foto's aan het bekijken. Duurt toch al gauw een paar uurtjes.
Heel veel mooie fotomomenten verder en natuurlijk weer de bekende dikke vette kussen en knuffels van jullie oudertjes.
Joke en Arie