donderdag 4 februari 2010

Vol goede moed weer vrolijk aan de slag

Lieve allemaal,

Het einde van onze reis is in zicht. We hebben, als we straks thuis zijn, ruim 480 dagen geleefd uit onze rugzak en 24 landen bereisd op drie continenten. We hebben uren en uren in bussen gezeten (wil nog steeds een keer uitrekenen hoeveel uren dat geweest zijn) en vijftien keer het vliegtuig genomen. We hebben in ontelbare bedden geslapen. We zijn door schande én soms schade wijzer geworden, hebben heel veel geleerd en beleefd. We hebben de prachtigste natuur gezien, nog mooiere mensen ontmoet en bijzondere ervaringen opgedaan. De wereldreis is iets waar we ontzettend trots op zijn. We hebben het toch maar mooi geflikt!

Maar de bankrekening raakte leger en leger ondanks jullie woeste geklik op onze advertenties en nu is toch de tijd gekomen om weer terug naar huis te gaan. Met pijn in ons hart natuurlijk, maar ook met blijdschap om straks onze lieve familie en vrienden weer in de armen te sluiten. En ons nichtje Kim voor het eerst te zien en kleine Thomas van Saskia en Dick.

Terug in Nederland betekent ook dat het 'gewone' leven weer begint en – en dat weet iedereen – dat betekent weer geld moeten verdienen. We hebben maanden de tijd gehad om er over na te denken en met vlagen hebben we dat ook gedaan. Want wat willen we straks gaan doen? De conclusie is dat we 'gewoon' weer lekker aan de slag willen. Want écht, we zijn 15 maanden geleden niet gevlucht van ons werk, maar deze reis maken was een grote droom die nu in vervulling is gegaan!!

Dus wie weet een leuke werkplek voor twee uitgeruste mensen die kunnen omgaan met zeer krappe budgetten. Die een enorm incasseringsvermogen hebben opgebouwd en die kunnen onderhandelen of hun leven er van afhangt. Wie kent een leuke functie voor nieuwe collega's die zich kunnen aanpassen aan de vreemdste situaties en dit altijd doen met een groot gevoel voor humor. Medewerkers met een wereldse blik en oog voor de details. Kortom, wie biedt onderdak aan twee vrolijke flexibele enthousiastelingen die niet terugdeinzen voor een uitdaging en die ook nog eens snel beschikbaar zijn! We zijn er klaar voor!

Edwin is een kei wat betreft het managen van complexe webprojecten, onder andere in zijn laatste functie als Projectleider internet bij de Consumentenbond. Maar ook als ZZP-er met zijn bedrijf Added Value heeft hij al vele klanten geholpen met de bouw en vormgeving van websites. Mascha heeft een enorme rugzak aan ervaring – Ministerie van Justitie, Fundeon– als het gaat om in- en externe communicatie en het schrijven van (zakelijke) teksten. Dat een website boeiend leesvoer kan opleveren heeft ze wel bewezen met ons reisblog “ik heb het wel gezien”.

Zie je dus ergens een leuke functie, full- of partime, ken je iemand die geholpen is met een (nieuwe) website of heb je een andere freelance klus voor ons? Laat het ons weten! We zullen je bijzonder dankbaar zijn.

Alvast bedankt en tot gauw!!!!!!

Mascha en Edwin

1 opmerking:

Ans zei

Tja wat wil je nog meer, heerlijk genoten en dan weer terug naar de andere wereld...
Wens jullie nog veel plezier met aankomende weken, geen idee maar toch..

neem de zon mee alstublieft... dat zou heel fijn zijn.

hier alles goed.

Liefs van Har en Ans