dinsdag 7 oktober 2008

We zijn er bijna!

Het begint nu echt op te schieten! Mascha en ik werken allebei nog maar zes dagen!! We zijn in de afrondende fase, zoals dat heet. Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste solo optreden in Dordrecht in café De Vreemde Eend, samen met mijn beste maatje Gert-Jan (Dann). De Vreemde Eend is trouwens een supergezellig café van twee lieve mensen die ziel en zaligheid stoppen in het verwennen van hun klanten. Het was wederom een perfect avondje. En nu op naar mijn voorlopig laatste optreden met Leave op woensdag 22 oktober in het Paard Café (om 21:30). Dat zal een emotionele muzikale avond worden, ben ik bang. Iedereen is van harte uitgenodigd om o.a. 'Just say goodbye' met ons mee te zingen en er een geweldig afscheidsconcert van te maken.

"Nou, tot 2010 dan maar", er zijn steeds meer mensen die we niet meer zullen zien en waar we nu al afscheid van nemen. De dagen zitten vol met etentjes, snelle afspraakjes tussendoor en veel collega's en vrienden die proberen nog een gaatje in onze agenda te vinden om persoonlijk gedag te zeggen. Met onze families hebben we in september twee heerlijke weekendjes-weg doorgebracht. Maar ook wat betreft praktisch dingen (ons beruchte dingen-te-doen-lijstje) zijn we in de afrondende fase. Nog even naar de tandarts, langs de opticien, nog een keer een grondige check bij de dokter. De auto staat te koop, de inboedelopslag is geregeld, schoonzus Larissa is gemachtigd voor onze financiële zaken, de tijdschriften en de sportschool zijn opgezegd en heel belangrijk...we hebben een hotel op een tropische eiland geboekt om daar op 7 november ons 10 jarig jubileum te vieren en dat is overduidelijke een heel andere fase, de zogenaamde zeer relaxte fase :-) GRIJNS

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ed en Mascha,
Tja een korte emotionele reis, dat zijn wel de goede woorden, voordat jullie echt met het vliegtuig weg gaan.
Het hoort allemaal bij het leven.
Het grote avontuur is in aantocht en het lijkt mij een heerlijk gevoel om zolang op reis te gaan.
Geniet samen en neem de mooiste gedachte en momenten mee van alle landen die jullie gaan bezoeken.
Het eiland waar jullie zijn als jullie 10 jaar samen zijn deed mij wel watertanden. hahahahahahah.
Lekker met een zon en een drankje genieten van ongerepte natuur...

Veel liefs en creatieve groet van Ans

Anoniem zei

Liep wat updates achter maar ben nu weer helemaal bij, wat een mooie site is t geworden, erg leuk om toch op de hoogte te blijven op deze manier. Weet ook gelijk hoe laat jullie optreden begint woensdag, altijd handig ;)En je weet t, mochten jullie toch langer wegblijven komen we gewoon naar jullie toe :-))) Geniet vd "vrije tijd" nu en zie jullie iig in Paard Café!

Anoniem zei

Hoi Mascha,

Ziet er mooi uit. Net zo mooi (en hopelijk zo actueel) als straks 'Gustus' ;-)
Ik zal je missen morgenochtend bij het binnenwandelen bij 'Gustitie'. Geniet van je laatste weekje in 'Golland' en ik zal jullie zeker blijven volgen.

Groetjes, Jacqueline