zondag 23 november 2008

Ludi ook al?

Onze website wordt steeds beter gevonden via Google. Zo kom je nog wel eens wat leuks tegen als je onze site intypt in Google.

Ludi Doornbos, met zijn monsterhit "Ik heb het wel gezien", willen we jullie toch eigenlijk niet onthouden ;-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vrees dat jullie nu het komende jaar dit nummer niet meer uit jullie hoofd krijgen!

Dit is nog erger dan Zangeres zonder naam met Mexico!

arie en joke zei

Nou wij vonden het wel heel mooi hoor, de tekst en de melodie, alleen de kop van die meneer is anders dan de kop van die meneer van Leave. Maar die is na die kappersbeurt ook aardig opgeknapt. Het was leuk jullie gisteren te hebben gesproken en gezien (wij hebben wel de zonnebrilgezichten gezien). Ook zij wij heel blij dat je eindelijk van je jeugdtrauma betreffende sinasappelschillen en -velletjes af ben. Want dan hadden we toch wel wat gewetensproblemen mee. Veel plezier en goede tijden verder in weer een ander land.
Pa en Ma

Unknown zei

eeeei mascha en meister,

Jullie zijn nog steeds lekker bezig en ik volg met veel plezier jullie verhalen, ook omdat ik nog veel herken. Wij zijn zelf een keer een pop van Elvis tegen gekomen in een kerk??

Mexico is mooi en leuk, maar persoonlijk vond ik Guatemala nog veel mooier en leuker. Vooral de ruines van Tikal, onvergetelijk mooi, ook antiqua is alsof je in de tijd terug gaat, alleen 's avonds wordt t een beetje grimmig. Ook packpackersparadise Panjachel bij het schitterende Atitlan meer mogen jullie eigenlijk niet missen.

Binnenkort ff biertje doen met Gert, zullen proosten op jullie:)

groeten,
lock