vrijdag 24 juli 2009

Love guru in Sibu

Dag 267 en 268, 23 en 24 juli, Sibu

“Waar komen jullie vandaan?” vraagt een wat oudere Indiase man ons.
“Uit 'Belanda” antwoorden we, het Maleisische antwoord voor Holland.
~~~~~~
“Wat is uw naam?”
“Dr. Gunagaretnam”
~~~~~~
Zijn jullie op de hoogte van Mind Control?” vraagt de doktor ons terwijl hij ons diep in de ogen aankijkt.
“Uhh, nee, ja, misschien! Hoezo?”
~~~~~~
“Je moet er langdurig hard op drukken, dan heeft het pas echt effect!”
~~~~~~
“Guys, zo veel mogelijk knellende kleding uitdoen, dat is beter voor het doorstromen van de energie” zegt de dokter.
~~~~~~
“Edwin, raak Mascha haar heupen aan, dan maak je nog beter contact”
~~~~~~
“Mascha, als je de parel van energie ontvangen hebt, knik dan”
~~~~~~
“Jullie kunnen allebei weer je ogen opendoen, hoe heb je dit ervaren?”

Wow!!! Elke moeder zegt nog wel zo tegen haar kind 'kijk uit voor vreemde mannen!'

Bovenstaande is een korte situatieschets van weer een bijzondere avond in het bijzonder suffe dorpje Sibu. Zo denk je een biertje te gaan drinken en zo zit je roze energieknikkers via je gedachten naar je meissie te sturen. Hij vroeg ons kleuren te kiezen, vormen te visualiseren en de ander zou die kleur dan vanzelf in z'n 'mind' zien. We hadden het geen enkele keer goed overigens ;-) Nu kun je je afvragen of je wel zo goed op elkaar afgestemd bent als er een vreemde Indiase man naast je zit. Je kan je uiteraard ook afvragen wat we in vredesnaam deden met een, tot vier uur geleden, volstrekt vreemde man op onze hotelkamer. We hadden er allebei geen slecht gevoel bij, dat is een leidend mechanisme voor ons geworden. Maar wat gebeurt er allemaal in een paar uur tijd dat je opeens met een love guru opgescheept zit. En dat Mascha en ik in kleermakerszit tegenover elkaar zitten, met onze knieën tegen elkaar aan voor nog beter contact!

Hij vertelde ons, toen we nog in het café zaten, dat hij in India een techniek had geleerd om ziekten te kunnen verhelpen en te voorkomen, soort drukpuntmassage. Hij leert dat de inheemse volkeren aan zodat ze zichzelf kunnen helpen tegen, onder andere, verkoudheden. Ook had hij veel ervaring opgedaan met mind control. Eén of andere techniek om mensen beter op elkaar af te stemmen. Het klonk allemaal erg interessant en voor iemand van 61 zag hij er nog verdomde vitaal en energiek uit, hij moest dus wel iets goed doen. Hij bleef wel steeds zeggen dat hij het ons zou leren (en maar bier inschenken bij ons), maar we hadden daar een iets andere voorstelling bij. Zeker als een 'nuchtere' Nederlander denk je; 'dat vliegt wel weer over'. Dus niet!

Dus zitten we met hem op onze kamer. En hij lult aan één stuk door. Over liefde, emoties, nog meer liefde. Verloren liefde. Ik weet het allemaal niet meer. Sommige dingen klonken bijzonder goed, echt als een wijs man. Op andere momenten was 'ie het spoor helemaal bijster. Zo moeten mensen met AIDS in een kliniek worden opgesloten zodat ze niemand (meer) kwaad kunnen doen. Of zijn theorie dat Afrikanen arrogante mensen zijn. Ook vertelt de dokter dat 'ie eenzaam is, geen vrienden 'op niveau' heeft en zo gelukkig en vol liefde is nu hij met ons op deze liefdevolle manier communiceert. Echter, als hij iets te lang doorgaat op het onderwerp seks in Papua Nieuw Guinea waar de mensen nog echte eerlijk seksuele relaties hebben (Edwin, how is your love area?) en dat je in Indonesie je vagina kunt laten verstrakken (Mascha, how is your....) is dat voor ons het sein om dokter Piemelio weg te sturen. Zo werd saai Sibu toch nog weer eh, tja, interessant......

2 opmerkingen:

Anoniem zei

het was toch wel een aparte ervaring, je kunt nu wel gaan oefenen wie weet wat er gebeurt.
we zitten dit in Utrecht te bekijken we hebben voot het eerst verbinding veel liefs Ben en Ma

Claudia zei

Hahaha, klinkt goed !!!!

The Love Guru !!!

Have fun !!!!