zondag 27 september 2009

'Wat' een werelds wonder

Dag 331 en 333, 25 en 27 september, Siem Reap, De tempels van Angkor Wat

Allemaal leuk en aardig dat schooltje en het paaldorp bekijken ;-) , maar we zijn natuurlijk in Siem Reap voor het achtste wereldwonder, de tempels van Angkor. Het is het grootste religieuze bouwwerk van de wereld verscholen in de jungle. Angkor Wat is het bekendste complex, maar als je echt los wilt gaan kun je in de omgeving wel zo'n 100 oude tempels en gebouwen bekijken. Geen wonder dus dat we er twee dagen voor nodig hebben om een beetje een beeld te krijgen. En ook geen wonder dat we met z'n zessen zo'n 700 foto's hebben, Want je blijft plaatjes schieten. Omdat in dit geval de plaatjes echt meer zeggen dan mijn uitleg over die oude stenen, houd ik het kort. Kijk, bewonder en verwonder je over dit grootse wereldwonder.


Ps Toch meer willen lezen? Check wiki of lees het verslag van onze medereizigers op http://lockjanneke.waarbenjij.nu/

En de laatste 'ps', onze foto's volgen zo spoedig mogelijk.. internet is hier niet altijd even stabiel ;-)

5 opmerkingen:

Lock en Janneke zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Lock en Janneke zei

Oei mensen! Die Vietnamese biertjes zijn toch weer wat duurder dan de $0,50-biertjes in Cambodja! Blijf dus op die advertenties klikken en wie weet krijgen jullie nog filmpjes van Ed&Mascha te zien in de karaokebar!

Lock en Janneke zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
buuf zei

wat is het daar adembenemend mooi he? Ik was zelf vooral impressed door angkhor thom. Hoop dat jullie in 'nam ook een mooie tijd beleven en zie weer uit naar het verslag

nog even zei

thom phra dan he, met de bomen...