vrijdag 18 september 2009

Wanneer houden we het voor gezien?

Beste allemaal,

Hoe lang blijven jullie nog weg? Wanneer ben je weer thuis? Deze vraag is ons heel veel gesteld de laatste tijd. En we hebben nu het antwoord: in de maand maart zijn we er weer!

Huis te huur
Ons huis is momenteel verhuurd tot november 2009. Dat betekent dat we voor de resterende vier maanden een huurder zoeken voor ons huis. Weet je iemand die om wat voor reden dan ook tijdelijke woonruimte zoekt, laat het ons (en die persoon!) weten. Het huis staat te huur via Duinzigt (zie website). Over de prijs valt te onderhandelen :-).

Als we het huis niet verhuren zullen we eerder naar huis moeten komen en dat willen we niet, dus help!!

Onze plannen voor de komende tijd
Na onze vakantieperiode op de Thaise eilanden en de stilte meditatie zijn we nu weer helemaal in de reisstemming. En er staat een hoop te gebeuren de komende tijd:
  • Over een paar dagen komen Gerben en Janneke aan in Bangkok. Met hun gaan we Cambodja en Vietnam ontdekken.
  • Wij reizen dan in november en december met zijn tweetjes door Laos en hopelijk Myanmar (Birma) en het noorden van Thailand.
  • Eind december zijn Arie en Joke (vader en moeder Mascha) 40 jaar getrouwd en dat wordt met zus Larissa en Martijn gevierd op Java. Wij vliegen net voor oud & nieuw vanaf Bangkok naar Jakarta. Met zijn zessen reizen we dan een maand door Indonesië.
  • In februari (afhankelijk van het visum) willen we nog meer zien van Indonesië en wellicht nog naar de Filipijnen.
  • En dan is het geld echt op en komen we hopelijk in een zonnige lente terug naar Den Haag.

3 opmerkingen:

Nijsz zei

Hoeveel klikkies op die advertenties moet ik deze maand geven om jullie nog wat extra zakcentjes te laten krijgen??

Martijn & Marjolein zei

als jullie weer hier zijn willen jullie gelijk weer weg hoor! Ik duim voor jullie dat je huis verhuurd wordt! Nu naar huis komen lijkt me geen goed idee! Overigens, geen -stan landen meer in de planning? Nou ja, allemaal leuk hoor, waarschijnlijk zijn wij in januari/februari in Thailand of Vietnam maar dan zijn jullie daar weer weg haha

Groetjes, Martijn & Marjolein

Saskia zei

Heb gelijk maar weer een lange email gestuurd, hoop echt dat t lukt voor jullie! xx