dinsdag 22 december 2009

Velly Melly ChlistmusLieve allemaal,

Het is alweer onze tweede Kerst dat we niet in Nederland zijn (en weer is het koud en sneeuwt het bij jullie!!!. Wij moeten het doen met een hoop stof en warmere temperaturen, want Kerst kennen ze niet in dit land. Dat was vorig jaar in Panama wel anders. Sterker nog, op kerstavond stappen wij in de nachtbus van 20 uur terug naar de hoofdstad Yangon. Vrolijk kerstfeest in de bus dus. Vliegtuig had ook gekund, maar het geld wat we nu besparen brengen we straks naar het plaatselijke weeshuis. Velly Melly Chlistmus!!!!

Wij wensen jullie allemaal geweldige dagen toe! Geniet van elkaars gezelschap, lekker eten, gezelligheid en vrije tijd.

Liefs

Mascha en Edwin

4 opmerkingen:

Harald zei

Jullie ook een fijne Kerst en dat jullie nog even kunnen uitrusten voordat jullie gaan genieten van het laatste stuk van de wereldreis.

Dan ga ik nu nog even duimen zodat we vrijdag misschien een witte kerst kunnen vieren sinds mensen heugenis.

Groetjes van Harald en Angeline.

hugo zei

Mas en Ed, jullie ook fijne dagen en we zien jullie wel weer in het nieuwe jaar! Of wordt het toch nog langer?????
groeten van Hugo, Jennifer en kinderen.

Unknown zei

Ziet er allemaal prachtig uit!!! Eindelijk eens gekeken op jullie site. Ik wens jullie nog een plezierige reis en ook hele fijne feestdagen!
Liefs van Astrid (v B)

Anoniem zei

De feestdagen zijn inmiddels achter de rug en zijn nu aan het uitbuiken van het vele lekkere eten. Het was een witte kerst en lekker glibberig buiten, inmiddels is al het sneeuw weg gesmolten door de regen, dus weer veilig op straat. Wij wensen jullie een supergeweldig oud en nieuw toe en wij vieren dan ondertussen ons 10 jarig jubilieum, want het is dan precies 10 jaar geleden dat we in de Paap met oudjaar wat met elkaar kregen onder het flinke genot van champagne, hahahaha.
groetjes Aad en Suus