zondag 28 maart 2010

Gezellig he!

Het thuis-zijn is in ieder geval goed begonnen, want die eerste woensdagavond stond ik met de mannen in de Heineken Music Hall te genieten van de Dave Matthews Band. Waanzinnig om weer één van de grootste bands ter wereld te mogen zien knallen. Ze speelden zo’n 3,5 uur en dat had van mij nog wel langer mogen duren.

Mascha schreef al dat ik lekker aan het solliciteren was geslagen. Na een flink aantal gesprekken en uiteindelijk een weekje onderhandelen om de puntjes op de ‘i’ te zetten, ben ik er met Landal Greenparks uitgekomen. Per 1 april ga ik daar aan de slag als Functioneel Beheerder Internet. Ik ben in die functie verantwoordelijk voor het onderhoud aan hun vele websites waaronder natuurlijk Landal.nl. Blijf ik ook nog een beetje trouw aan het thema vakantie en reizen ;-). Mascha is ook druk bezig met gesprekken en hopelijk is ook zij snel onder de pannen.

Hihaaa, geen iPhone maar wel een iMac! Tijdens de reis heb ik zo'n 28 nieuwe liedjes geschreven. Met deze nieuwe pc kan ik helemaal los gaan met opnemen en de nieuwe nummers uitwerken.

En verder? Lekker op ons eigen bank wat tv te kijken. Kopje thee erbij, plak ontbijtkoek. Hier hebben we soms wel eens naar uitgekeken, maar nu blijkt, vet onterecht. Want wat hebben we niet gemist; die ongelooflijke hoeveelheid reclames op tv. En het ergste is misschien nog wel dat Mascha elke avond weer begint dat ze een “Snuggie” wil, omdat ze het zo koud heeft. NEE!!!! (Inmiddels heeft ze er één, net een uurtje geleden gekregen van mijn zus...GRRR).

Tot slot:
  • het huis is weer redelijk op orde;
  • internet pikken we op bij één van de buren, want ons abonnement is afgesloten in afwachting van het nieuwe. Afsluiten; daar zijn ze bij KPN dan wél weer op tijd mee.. grrrrr;
  • hebben we veel bezoekjes gehad o.a. van Jeroen en Annemarie die bij ons thuis elkaar voor het eerst weer staand konden vasthouden. We hebben goede vibes in huis :-). Weet u nog, hij kreeg half december een vreselijk ongeluk in Laos (staat beschreven in dit blog)
  • en verder, verder lijkt alles nog gewoon het oude, gezelligheid kent geen tijd!

De komende tijd plaatsen we regelmatig een blog die antwoorden gaan geven op de vele vragen die ons nu gesteld worden. Wat was nou het leukste? Wat heeft het gekost? Ben je veranderd? Houd de site www.ikhebhetwelgezien.nl dus nog in je Favorieten, want je bent nog niet van ons af :-) Tot slot, we zijn alweer een beetje aan het weer gewend en hebben heerlijk door de duinen gefietst!

1 opmerking:

Ans zei

Ach super mooi die foto van jullie vrienden....zeker een goede sfeer bij jullie in huis...hahahhaha

Veel zen in ieder geval. Ben blij voor jullie dat je beetje je draai hebt gevonden en dat jullie weer kunnen sparen voor een volgend avontuur????????????????

liefs van Ans en Har