woensdag 24 februari 2010

Tot zo!

Dag 474 tm 483, 15 tm 24 februari 2010, Gili Trawangan en Bali

Uiteindelijk hebben we ons verblijf op Gili Trawangan kunnen rekken tot 22 februari. De snelle boot terug (dus niet weer die langzame ferry van 9 uur), kon betaald worden met de creditkaart. Dus hielden we cash 'over'. BETER! Hoe langer op de Gili hoe beter is ons motto

Terug op Bali werden we een beetje overdonderd door de vele brommers, het getoeter, de auto's, de drukte. Wat was het toch heerlijk chillen op Gili.....

En nu zit ik aan het ontbijt, in mijn bikini, en schrijf ik het laatste blogje vanuit Indonesië. Wees maar niet bang, straks in Nederland ga ik nog wel even door met bloggen. Over onze speurtocht naar een nieuwe baan bijvoorbeeld. Edwin en ik hebben trouwens allebei al sollicitatiegesprekken gepland staan in de week van 1 maart!!!

We genieten nog even van de laatste uurtjes zon en zien jullie strakjes!

Veel liefs van Mascha en Edwin

4 opmerkingen:

Anoniem zei

tot snel

groetjes
lock en janneke

Anoniem zei

Goeie reis/Welkom thuis! :-) En fijn dat jullie nog even doorbloggen; kunnen we rustig afkicken van de verhalen hier! ;-)

Groetjes,
Mireille

Yvette en Erwin zei

Hoi Edwin en Mascha,

Wij willen jullie ook een hele goede reis wensen naar Nederland. Terwijl ik dit schrijf is het nog maar de 24ste dus jullie hebben nog even. Alleen ik wens jullie alvast een goede reis voor het geval ik het morgen of overmorgen vergeet.Veel succes tijdensde soll.gesprekken. En weten jullie nog koe nummer 35 die een kalf kreeg toen jullie er waren, en de naam Angelina van jullie kreeg, binnekort krijgt ze haar tweede kalf. Idee voor een naam? Dit keer met een B.

Veel liefs van Erwin, Yvette, Amy, Erwin en Suzanne

Unknown zei

Zo was zeker wel raar om de eerste nacht in nederland in een ander huis?

Morgen weer je eigenspulletjes en je eigenhuisie.
tot morgen.

groeten

Marco